Kindertherapie Soest

Spelen is leren, leren is spelen

Wie ben ik?

Welkom! Mijn naam is Liesbeth en in 1994 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Oefentherapie Cesar. Ik heb in 1997 de post HBO opleiding “Kinderoefentherapie” afgerond. Sinds ik ben afgestudeerd heb ik alleen maar met kinderen gewerkt met enorm veel plezier. In de jaren 1996 tot en met 2005 heb ik een praktijk beheerd die verbonden was aan het Speciaal basisonderwijs in Houten. In 2005 heb ik de praktijk in Houten ingeruild voor het prachtige Soest en ben ik hier mijn eigen praktijk begonnen. Ik behandel kinderen in mijn praktijk én op verschillende scholen in Soest, Baarn en Soesterberg. Ook geef ik workshops en gastlessen op scholen.  

Mijn motto is? “Je hoeft niet te winnen om met plezier gezond te bewegen!” 

Sinds de afronding van mijn studie heb ik diverse opleidingen en bijscholingen binnen mijn werkgebied gevolgd. Daarnaast heb ik drie dochters en een man. Ik houd erg van bewegen zoals roeien, hardlopen, schaatsen, skiën en mountainbiken. Maar ik ben ook graag creatief bezig. Zo heb ik inmiddels al een hele verzameling aan zelfgemaakte kopjes en geschilderde bakjes maar klussen is mij ook niet te min! Elke uitdaging pak ik met beide handen aan en niks is voor mij onmogelijk.